Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 18/11/2008
Subiect: Saw V (2008) Mier Dec 10, 2008 4:38 pm
Actori: Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson, Betsy Russell, Julie Benz, Meagan Good
Da. A aparut “Saw 5″ sau al 5-lea episod din Puzzle Mortal. Oamenii deja s-au plictisit si saturat de el. De fiecare data se gaseste altcineva care sa-i continue “munca” lui Jigsaw. Stiti ca o sa apara si “Saw VI”? Pai da, pentru ca pe acesta l-au lasat neterminat. Imi aduc cu placere aminte de primul film la care am ramas socat de cum am vazut ca a avut finalul. Parca si 2-ul a fost ok. Lumea se uita la Saw si se duce la cinema, poate pentru reinventarea capcanelor ce-i face pe oameni sa se omoare singuri sau pentru amintirea ce a fost productia din 2004. De atunci in fiecare an apare un episod din ce in ce mai… enervant.
De aceasta data continuatorul crimelor lui Jigsaw este un detectiv (ce studia cazul de la inceput) si care vezi Doamne era de partea macelarului. Acestia realizasera un plan mai maret decat cel cu Amanda prin care dupa prinderea/moartea celebrului criminal el sa ia toate laudele si sa devina un erou. Numai ca singurul politist care supravietuieste unei capcane de-ale lui Saw simte mirosul unei continuari si se afla pe urmele acestuia. In tot acest timp 5 oameni sunt stransi intr-o casa intr-o noua serie de capcane horror si pline de sange. Normal trebuie sa asteptati pana sa va dati seama ce-i uneste pe totia acestia in acest episod. Finalul filmului ii prezinta pe complicele lui Saw si pe “vanatorul” acestuia in aceeasi incapere…
Domino
Numarul mesajelor : 99 Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Saw V (2008) Joi Dec 11, 2008 12:59 pm