Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 18/11/2008
Subiect: The Dark Knight (2008) Mier Dec 10, 2008 11:13 am
Actori: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman, Eric Roberts
Inca odata suntem primii care publicam un review despre un film, in Romania. Si da, “The Dark Knight” este bun, foarte bun. Probabil o sa va faca sa va simtiti ca si cum v-ati uita la unul din filmele vechi cu Batman, cel putin muzica de pe fundal va va aduce in aceeasi atmosfera. Heath Ledger face un rol exceptional si nu zic asta doar pentru ca a murit in iarna la doar 28 de ani, ci pentru ca Joker este atat de bine jucat incat ii uiti pe cei din seriile anterioare. Efecte speciale, dar si o lista impresionanta cu actori (am trecut atatia pentru ca n-am avut pe cine sa omit) fac din cele 2 ore si jumatate de film… o placere.
Stiti cu totii povestea lui Batman, acum Bruce Wayne se confrunta cu o problema ce lasa de o parte criminalii, personalitatea sa. Batman aduce pentru Gotham mai multe pericole decat rezolva probleme? Asta se intreaba si locuitorii atunci cand Joker, un infractor ce nu are ca dorinta banii sau puterea si este ghidat de nebunie nu poate fi de oprit. In scena apare si Harvey Dent, cel care are “tupeul” sa bage dupa gratii aproape jumatate din infractorii orasului si sa fie dupa omul cu masca de liliac, cel mai cautat om de catre mafie. Dar ce rol joaca Morgan Freeman? El este cel care conduce firma lui Bruce Wayne si cel care il ajuta pe Batman la partea “tehnica”. In filmul asta or sa se intample multe. O sa credeti de mai multe ori ca stiti cum se va termina, iar cand o sa se termine o sa va intrebati ce va mai fi in urmatorul film.
Domino
Numarul mesajelor : 99 Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: The Dark Knight (2008) Joi Dec 11, 2008 11:16 am
O asta e mortal ( X3 ) , uitativa numa la trailer si o sa va convingeti ...