Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Vantage Point (2008)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

Vantage Point (2008) Empty
MesajSubiect: Vantage Point (2008)   Vantage Point (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 11:50 am

Actori: Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Bruce McGill, Edgar Ramirez, Saïd Taghmaoui, Ayelet Zurer, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, William Hurt, James LeGros, Eduardo Noriega, Richard T. Jones, Holt McCallany

Stiu, o lista foarte mare de actori, o lista ce adevereste si subiectul filmului. Un film ce personal l-am asteptat de vreo 2 luni sa apara pentru ca trailer-ul era incredibil. Un film ce l-as ce l-as cataloga de actiune decat ceea ce am vazut pe alte site-uri si anume drama sau thriller. Sa va mai zic ca pelicula va va tine atent pana pe final, final unde poate veti rasufla usurati (gandindu-ma ca ati anticipat finalul sau nu). Sa va spun cate ceva despre subiectul filmului…

Presedintele american se duce intr-o vizita de lucru in Spania, actiunea se desfasoara in localitatea Salamanca (daca va uitati pe trailer o sa tine-ti minte vocea reporteritei care spune “in Salamanca, Spain”) si in respectiva localitate are loc un fel de manifestare cum a fost cea in care Bush a venit in Romania si a vorbit in piata. Si din pacate este impuscat… Ideea filmului insa nu este asta, esenta fiind ca veti vedea cum au privit mai multi oameni intamplarea respectiva asta insemnand ca vor fi prezentate imagini atat dinainte de atentat cat si de dupa. Cum se va intampla chestia asta? Dupa fiecare “remember” al fiecarui personaj filmul va relua imaginile de la ora 7:59:58.

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net
Domino

Domino

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 11/12/2008

Vantage Point (2008) Empty
MesajSubiect: Re: Vantage Point (2008)   Vantage Point (2008) I_icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 11:27 am

Hmm nu l-am vazut , dar nici trailer-ul nu ma atrage , nu am degand sa il downloadez ...
Sus In jos

Vantage Point (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» War (2008)
» Wanted (2008)
» 10.000 B.C (2008)
» Teken (2008)
» Transporter 3 ( 2008 )

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum