Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 18/11/2008
Subiect: The Rock (1996) Mier Dec 10, 2008 12:19 pm
Actori: Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, John Spencer, David Morse
Unul din preferatele mele. Un film de colectie cu actori de colectie. “Fortareata” asa cum a aparut la tvr acum cativa ani, este unul din putinele filme de actiune care reuseste sa te acapareze si sa te introduca complet in scenariul filmului. Povestea: Singurul om care a evadat vreodata din celebra inchisoare Alcatraz este readus in societate de unde i se stersese orice urma pentru ca un grup de militari condusi de un general “perfect” tin ostatici turistii ce viziteaza celebtra inchisoare, inchisoare devenita in prezent obiectiv turistic.
Nicholas Cage este biochimistul ce este adus pentru a neutraliza rachetele cu nush ce virus. Cred ca m-am uitat de zeci de ori la scenele cand echipa formata pentru a intra in inchisoare este prinsa si omorata de militarii ce capturasera ostaticii sau scena in care cei ce supravegheau insula de la distanta rostesc cuvintele “we have green-light“.
O capodopera din puntul meu de vedere a filmelor de actiune americane cu doi cei mai buni actori din ultimii zeci de ani. Nota 9,4/10 -actiune
Domino
Numarul mesajelor : 99 Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: The Rock (1996) Joi Dec 11, 2008 11:11 am
Mda il stiu e vechi filmu l-am vazut prin 2000 da el e si mai vechi