Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

The Rock (1996)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

The Rock (1996) Empty
MesajSubiect: The Rock (1996)   The Rock (1996) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 12:19 pm

Actori: Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, John Spencer, David Morse

Unul din preferatele mele. Un film de colectie cu actori de colectie. “Fortareata” asa cum a aparut la tvr acum cativa ani, este unul din putinele filme de actiune care reuseste sa te acapareze si sa te introduca complet in scenariul filmului. Povestea: Singurul om care a evadat vreodata din celebra inchisoare Alcatraz este readus in societate de unde i se stersese orice urma pentru ca un grup de militari condusi de un general “perfect” tin ostatici turistii ce viziteaza celebtra inchisoare, inchisoare devenita in prezent obiectiv turistic.

Nicholas Cage este biochimistul ce este adus pentru a neutraliza rachetele cu nush ce virus.
Cred ca m-am uitat de zeci de ori la scenele cand echipa formata pentru a intra in inchisoare este prinsa si omorata de militarii ce capturasera ostaticii sau scena in care cei ce supravegheau insula de la distanta rostesc cuvintele “we have green-light“.

O capodopera din puntul meu de vedere a filmelor de actiune americane cu doi cei mai buni actori din ultimii zeci de ani. Nota 9,4/10 -actiune

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net
Domino

Domino

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 11/12/2008

The Rock (1996) Empty
MesajSubiect: Re: The Rock (1996)   The Rock (1996) I_icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 11:11 am

Mda il stiu e vechi filmu l-am vazut prin 2000 da el e si mai vechi cyclops
Sus In jos

The Rock (1996)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Categori de filme :: Actiune-
Mergi direct la: