Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 18/11/2008
Subiect: Shoot’em up (2007) Mier Dec 10, 2008 10:16 am
Actori: Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Bellucci, Stephen McHattie, Greg Bryk
M-am uitat la “Shoot’em up” dupa ce un prieten mi l-a recomandat ca “un fel de Transporter”. Si in multe locuri a avut dreptate. Aici apare insa si o versiune dura a lui Bugs Bunny, sau macar morcovii lui (stiti, ajuta la vedere). Daca nu sunteti dati peste cap de filmele in care un “justitiar” impusca vreo 50 de bad-guys intr-o singura scena din film atunci poate actiunea o sa fie pe placul vostru. V-am spus ca mai joaca si Monica Bellucci? V-am spus ca joaca rolul unei prostituate?
Ei bine nenea asta (eroul) intervine in actiunea de omorare a unei femei ce mai avea cateva secunde si nastea. Apuca femeia sa nasca, iar Bugs ramane cu copilul si cu o ceata de oameni inarmati in urma lui. Ideea este ca si el era destul de priceput la arme. Poate prea priceput.Pe Monica o gaseste la un bordel, ea fiind una din curvele care alaptau. Iar copilul avea nevoie de mancare. Legatura cu morcovii? Pai mr. Smith al nostru era un devorator de morcovi (unii ii cara dupa el si pe post de arme - tapuse). Da stiu, destul de negru umorul cu morcovii in filmul asta. “Shoot’em up” este unul din filmele bunicele de actiune, poate doar la efectele speciale a stat slab. Faza in care el sare cu parasuta din avion este cam lame, se vede clar influenta calculatorului.
Domino
Numarul mesajelor : 99 Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Shoot’em up (2007) Joi Dec 11, 2008 11:00 am
L-am vazut de Craciun la tv , in 2007 nu e cine stie ce , dar are actiune,poc-poc ...