Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 18/11/2008
Subiect: Madagascar Escape 2 Africa (2008) Mier Dec 10, 2008 10:30 am
Actori: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
De obicei ma uit cu placere la un film de animatie si de obicei filmele bine promovate de animatie sunt filme bune. Asa este si Madagascar 2. Avand in spate vocile unor actori obisnuiti cu glumele si cu gustul lor, filmul aduce in fata oamenilor naivitatea unor animale si lumea lor, fara problemele omenirii (bine, apar si niste oameni, dar nu asta era ideea). Chris Rock in calitate de zebra si Ben Stiller in calitate de leu sunt cele mai amuzante personaje din film. De fiecare data un film cu animale care se prostesc sau fac glume este un film pe gustul tuturor, pentru intreaga familie.
Povestea incepe cand Alex (leul) este micut si este gasit de newyork-ezi intr-o cutie. El ajunge la gradina zoologica si in curand o vedeta locala. Isi face prieteni la gradina zoologica, prieteni cu care fuge, oamenii dand-ul disparut. Animalele ajung din greseala in… Africa. Iar aici incep peripetiile. Cum recunosti o zebra dintre sute de zebre? Daca esti o girafa cum iti marturisesti dragostea pentru un hipopotam? Cine a spus ca pinguinii nu pot zbura? Sau cine rade de leii care nu stiu sa se bata dar stiu sa danseze? In finalul filmului va fi si o intamplare in care cineva va trebui sa fie salvatorul situatiei, ce animal va fi de aceasta data?
Domino
Numarul mesajelor : 99 Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Madagascar Escape 2 Africa (2008) Joi Dec 11, 2008 11:41 am
E mortal ... si prima parte e super da e mai faina a 2 parte ... Ce vesti bune are