Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Death Race (2008)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

Death Race (2008) Empty
MesajSubiect: Death Race (2008)   Death Race (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 11:06 am

Actori: Jason Statham, Joan Allen, Ian McShane, Tyrese Gibson, Natalie Martinez

Un film ce l-am asteptat cu destul interes mai ales dupa ce am vazut trailerul. Jason Statham (actorul din Transporter) face un rol destul de bun intr-un film in care domina cursele periculoase de masini si detinutii. Directoarea inchisorii (cea mai periculoasa se pare) a inventat a cursa de masini al carui castigator este eliberat. Poate daca dupa trailer ma asteptam la ceva mai bun pana la final nu am ramas dezamagit. “Death Race” merita urmarit.

Povestea? Lui Statham ii este inscenata o crima (aceea a sotiei sale) si este astfel incarcerat in cea mai periculoasa inchisoare. Fost pilot de curse, el accepta provocarea de a concura in “Death Race”, o cursa de masini …altfel (masinile fiind dotate cu arme si scuturi). Castigatorului a 5 etape de Death Race i se ofera libertatea. Partea frumoasa este ca exista un om care a castigat 4 etape (”Frankestein”), dar care nu a supravietuit ultimei curse. Deoarece purta o masca si cineva ii putea lua usor locul, acesta ii este oferit lui Statham. Punctul culminant? Cand directoarea inchisorii incearca tot posibilul sa-l omoare pe Statham pe pista.

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net
Domino

Domino

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 11/12/2008

Death Race (2008) Empty
MesajSubiect: Re: Death Race (2008)   Death Race (2008) I_icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 11:28 am

Super ( X 10 ) , ce fain mor aia la cursa , poi trailerul spune totul , nu cred ca are nevoie de nici o descriere .
Sus In jos

Death Race (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» War (2008)
» Transporter 3 ( 2008 )
» Doomsday (2008)
» Wanted (2008)
» Killer Pad (2008)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum