Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Doomsday (2008)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

Doomsday (2008) Empty
MesajSubiect: Doomsday (2008)   Doomsday (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 11:47 am

Actori: Caryn Peterson, Adeola Ariyo, Emma Cleasby, Christine Tomlinson, Vernon Willemse, Paul Hyett, Rhona Mitra

Nu este acelasi film ca “2012 Doomsday“, dar contine aceeasi idee si anume sfarsitul lumii dezvoltata pe alt plan, pe cel al unui virus si al unei epidemii. Ce diferente mai sunt intre acest film si cel anterior? IMDB spune ca diferenta este de 6 puncte (la nota), eu spun ca desi acest film nu poate fi considerat unul foarte bun, fatza de celalalt, este excelent. De ce multi regizori de film se gandesc la sfarsitul lumii? De ce in ultimele 4 luni au aparut lunar filme cu acest subiect? De ce inceputul din “Doomsday” seamana izbitor cu povestea din “I am Legend“? … dar poate voi veti stii raspunsul dupa ce veti vedea filmul.

Povestea este simpla si este enervant faptul ca trailer-ul o spune cam pe toata, doar pentru final poate mai pastreaza ceva suspans. Un virus creaza o epidemie in scotia, epidemie ce scapa de sub control si forteaza autoritatile Marii Britanii sa inchida granita tarii respective, ba mai mult sa creeze si un zid de protectie. Trec 25 de ani si un alt focar izbugneste de aceasta data in Londra… Intrebare: Iar inchidem portile si lasam oamenii sa moara? Raspuns: Pai hai sa vedem de ce mai sunt supravietuitori in Scotia, or fi avand antidotul. O echipa este trimisa in partea cealalta a zidului in speranta gasirii antidotului. Surprize-surprize insa… cum credeti ca i-au primit oamenii pe care acum 25 de ani i-au inchis, oameni care au ramas fara hrana si acum se hranesc cu carne de om… (”oameni…vorba vine”)?

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net
Domino

Domino

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 11/12/2008

Doomsday (2008) Empty
MesajSubiect: Re: Doomsday (2008)   Doomsday (2008) I_icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 11:25 am

Apocaliptic filmu , ce **** e Razz ...
Sus In jos

Doomsday (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 2012 Doomsday (2008)
» Teken (2008)
» War (2008)
» Saw V (2008)
» Wanted (2008)