Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 18/11/2008
Subiect: 2012 Doomsday (2008) Mier Dec 10, 2008 12:51 pm
Actori: Dale Midkiff, Ami Dolenz, Cliff De Young, Matthew Bolton, Gregory Paul Smith, Danae Nason, Mark Hengst
De la bun inceput va spun ca va pierdeti timpul daca va uitati la acest film. Eu am salvat 20 de minute evitand sa urmaresc si finalul. Nu mai suportam prostia regizorului si/sau a actorilor. Pe departe cel mai prost film care prezinta o calamitate/un dezastru/sfarsitul lumii sau ceva asemanator, si nu stiu daca va mai aparea in 2008 ceva la fel de prost.
Inainte de a scrie acest articol am citit comentarii de pe mai multe site-uri de filme. Singurii care au spus ca filmul merita vazut au fost ori oameni care au lucrat la el, ori doar persoane care au vazut doar trailerul. Un tip spunea pe un site ca le-ar fi dat o palma actorilor la ce replici puteau sa scoata… acelasi sentiment l-am avut si eu. In plus cred ca daca mie mi-ati da o camera de filmat in mana as stii sa filmez mai bine.
Despre ce e vorba? O civilizatie antica (imi scapa acum daca erau maiasii sau nu) au prezis ca in anul 2012 va fi sfarsitul lumii (asta e inspirat din realitate), pe data de 21 decembrie, iar filmul prezinta cativa oameni in decursul orelor dinaintea “doomsday”.
Domino
Numarul mesajelor : 99 Data de inscriere : 11/12/2008