Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

My Best Friend’s Girl (2008)

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

My Best Friend’s Girl (2008) Empty
MesajSubiect: My Best Friend’s Girl (2008)   My Best Friend’s Girl (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 1:22 pm

Actori: Dane Cook, Kate Hudson, Alec Baldwin, Jason Biggs, Diora Baird

Una dintre cele mai amuzante comedii ce le-am vazut anul acesta (in traducerea romaneasca “Doi burlaci si o blonda”) este “My Best Friend’s Girl”. Jason Biggs (actorul din American Pie) si Dane Cook reusesc sa faca niste faze atat de amuzante femeilor (sau despre femei) incat absolut toate femeile din sala radeau. O fata iti spune ca vrea sa fiti doar amici sau crezi ca nu te considera de ajuns de bun pentru ea? Atunci trebuie sa apelezi la “Tank” (personaj) pentru a le face sa realizeze ca esti un baiat prea bun ca sa nu fie bagat in seama. Baietilor il recomand sa-l vada cu prietena sau cu fata aia cu care iesi la film si dupa o duci acasa… (don’t ask why).

Dane Cook joaca rolul lui Tank un barbat al carui job este acela de a fi un nesimtit. De a fi nesimtit cu fetele dorite de alti barbati, tocmai pentru ca acestea sa se intoarca la ei. Ei bine in poveste apare si Kate Hudson, o blonda ce nu prea-l place pe amicul sau, personajul interpretat de Jason Biggs. Acesta din urma “il angajeaza” pe Tank pentru a fi nesimtit cu ea. Doar ca nu o prinde in cele mai bune momente (o prinde chiar beata), iar aceasta… dar hai ca va las sa vedeti filmul. Sa fiti atenti la toate glumele, iar fazele ce sunt numarate de la 1 la 10 mi se par cele mai tare. Au inceput sa-mi placa filmele de comedie in care joaca Dane Cook.

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net

My Best Friend’s Girl (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» The Girl Next Door (2004)
» 10.000 B.C (2008)
» War (2008)
» Saw V (2008)
» Four Christmases (2008)