Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Astérix la jocurile olimpice (2008)

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

Astérix la jocurile olimpice (2008) Empty
MesajSubiect: Astérix la jocurile olimpice (2008)   Astérix la jocurile olimpice (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 1:57 pm

Actori: Gérard Depardieu, Clovis Cornillac, Benoît Poelvoorde, Alain Delon, Vanessa Hessler, Franck Dubosc, José Garcia, Stéphane Rousseau, Jean-Pierre Cassel

Un film care multi cunoscuti de-ai mei l-au vazut inaintea mea, dar asta e… nu sunt foarte tolerant cu filmele in alte limbi decat cea engleza. Sincer am ramas surprins, am ras, am zambit la un film care mi-a atras atentia desi eram obosit si care m-a facut sa stau treaz pe tot parcurusl actiunii. Pana la urma si francezii astia au ceva umor in ei, parca mult mai mult decat multe filme americane. Multi i-au dat o nota mica, probabil la fel de multi nu au avut rabdare sa-l vizioneze pana la final. Povestea filmului?

Un gal (din satul lui Asterix si Obelix, sat necucerit de romani) ii scria scrisori printesei Greciei… pana cand afla ca Brutus (un mare…prost din Imperiul Roman) vrea sa se casatoreasca cu ea. Pentru a scapa de nunta iminenta, galul propune in a participa la Jocurile Olimpice, iar castigatorul sa fie alesul printesei. Toate bune si frumoase pana cand galul isi da seama de concurenta si ii cheama in ajutor pe “mai puternicii” Aster. si Obelix .

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net

Astérix la jocurile olimpice (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» War (2008)
» Saw V (2008)
» 10.000 B.C (2008)
» College (2008)
» Killer Pad (2008)