Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Bolt (2008)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

Bolt (2008) Empty
MesajSubiect: Bolt (2008)   Bolt (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 10:30 am

Voci: John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman, Mark Walton

Pentru ca si saptamana trecuta vorbeam de filme de animatie, dar de o continuare, a venit vremea sa vorbim si de noul lansat “Bolt” un film cu un catel simpatic ce se crede super erou si care-i face si pe altii sa creada ca este super erou. Din nou un film pentru intreaga familie (daca in Madagascar 2 apar niste pinguini, aici apar niste porumbei) care va fi agreat atat de copii cat si de mamici si tatici. Poate va fi mai mult placut de fete sau de iubitorii de animale pentru ca si animalul (personaj principal) este foarte simpatic. Voua nu v-ar placea sa aveti un catel tatuat cu un fulger si care sa aiba puteri supra naturale, sa va apare de tot si de toate… dar care sa nu stie sa se joace sau sa fie… caine?

Am stabilit ca personajul principal este un caine, da? Ei bine el este actorul principal intr-un show/serial de televiziune unde el o salveaza de fiecare data pe fetita ce-l cumparase cand era mic. Iar pentru ca totul sa para cat mai credibil pe ecrane nu i-au spus ca totul este fictiune, producatorii facand tot ceea ce le era in putinta pentru a-i ascunde aceste lucruri. Intr-o zi catelul scapa din rulota lui de star tv si da nas in nas cu realitatea. El crezand ca este in continuare supererou. Si atunci incep peripetiile. Nu mai poate sa opreasca masinile cu capul, nu mai poate rupe garduri si nu mai are super latratul ...

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net
Domino

Domino

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 11/12/2008

Bolt (2008) Empty
MesajSubiect: Re: Bolt (2008)   Bolt (2008) I_icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 11:40 am

E un fel de Super Man doar ca SuperMan acuma e caine Laughing
Sus In jos

Bolt (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 10.000 B.C (2008)
» War (2008)
» Saw V (2008)
» Nim’s Island (2008)
» Wall-e (2008)