Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Wall-e (2008)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

Wall-e (2008) Empty
MesajSubiect: Wall-e (2008)   Wall-e (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 10:37 am

Voci: Ben Burtt, Elissa Knight, Jeff Garlin

Da stiu, am scris “voci”, dar in film, exista doar 5 minute de dialog. Wall-E mi s-a parut cel mai “TARE” film al anului (cel putin cea mai tare animatie) si am vazut si Kung Fu Panda si toate marile productiile de anul acesta. De ce este FILM “TARE” pentru ca are un subiect simplu, realizat perfect. Un robot simpatic, o luma irealista, dar niste faze super-amuzante. Bine acum daca nu-ti plac animatiile (filmele mai copilaresti asa) sau esti un dur dinala de se uita numai la crime si explozii.. iti pierzi vremea.

Wall-E este un robotel trimis pe o “Terra” super mizerabila si plina de deseuri pentru a le depozita intr-un fel. Si faza e ca oamenii sunt undeva pe o nava unde stau pana cand Pamantul poate fi repopulat. Numai ca s-au facut toti atat de grasi si au totul atat de automatizat incat au si uitat cum e viata normala (a inceput sa se intample treaba asta si in realitate). Asa… si Wall-E intalneste un robot mai evoluat care e un fel de “soul-mate” si pe care il urmareste pentru a-l (a o … daca e fata) impresiona. Si tot filmul reprezinta giumbuslucurile si prostile pe care le face robotelul ...

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net
Domino

Domino

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 11/12/2008

Wall-e (2008) Empty
MesajSubiect: Re: Wall-e (2008)   Wall-e (2008) I_icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 11:44 am

Wall-e , hmm e mortal filmu asta Embarassed cel mai bun film animat si cel mai real film animat , poi arata aproape real ...
Sus In jos

Wall-e (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Saw V (2008)
» 10.000 B.C (2008)
» War (2008)
» Transporter 3 ( 2008 )
» Doomsday (2008)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum