Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Journey to the Center of the Earth (2008)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

Journey to the Center of the Earth (2008) Empty
MesajSubiect: Journey to the Center of the Earth (2008)   Journey to the Center of the Earth (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 12:40 pm

Actori: Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem

Cu totii cred ca ati vazut pe Hallmark serialul “Calatorie spre centrul Pamantului” dupa celebrul roman al lui Jules Verne? Tin minte ca Hallmark-ul dadea si imagini de la filmari, iar treaba asta o repeta de cateva ori pe an (daca nu saptamanal). Ei uite ca a aparut inca un film (de aceasta data de cinema) care ecranizeaza povestea fictiune a celebrului autor. De aceasta data in rolul principal il avem si pe Brendan Fraser (pentru ca producatorii sa se asigure ca daca nu iese un film de aventura, atunci sigur are umor). Cum m-am simtit eu pe parcursul filmului? Pai daca la inceput m-a acaparat, spre final fictiunea lui Verne m-a plictisit.

Brendan Fraser joaca rolul unui provesor de “science” ce a primit un ultimatum sa elibereze laboratorul in care cerceta activitatea vulcanologica (ceva de genul). In aceasta perioada primeste si grija nepotului sau, care trebuie sa stea la el. Iar lucrurile incep sa se uneasca atunci cand aflam ca nepotul sau este fiul fratelui sau, un om disparut acum 10 ani, disparut dupa cum se banuieste, in cautarea centrului Pamantului din romanul lui Verne. Fraser gaseste romanul fratelui sau plin de insemnari si date, date ce coincid cu cele din prezent. Si ce se gandeste el? Sa plece in cautarea centrului Pamantului. Si il ia si pe pusti cu el (bine face, pentru ca pustiul are google Smile) ). Ajung ei in locul gasit pe harta cu beculete si o intalnesc pe fiica unui fost director de institul vulcanologic, care si el disparuse in aceeasi perioada si care detinea si el acelasi roman insemnat. Va las de aici imaginatia sau trailerul sa-si faca efectul.

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net
Domino

Domino

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 11/12/2008

Journey to the Center of the Earth (2008) Empty
MesajSubiect: Re: Journey to the Center of the Earth (2008)   Journey to the Center of the Earth (2008) I_icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 12:08 pm

Nu stiu ce credeti voi da mie imi place ... cam sf da merge ..
Sus In jos

Journey to the Center of the Earth (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Saw V (2008)
» 10.000 B.C (2008)
» War (2008)
» KnightRiders (2008)
» Transporter 3 ( 2008 )

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Categori de filme :: Aventura-
Mergi direct la: