Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 18/11/2008
Subiect: Max Payne (2008) Mier Dec 10, 2008 10:11 am
Actori: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Amaury Nolasco
Desi imi plac mult jocurile shooter, nu am jucat prea multe (le pot numara pe degetele de la o mana). Astazi o sa va vorbesc de filmul facut dupa jocul “Max Payne”. Personal, jocul Max Payne nu mi-a placut. Personal, de la filmul Max Payne ma asteptam la mai multe. S-a dovedit a fi ca jocul. Demoni, impuscaturi matrix/sf, Sucre din Prison Break, misterul unei crime si lumea unui drog pentru soldati invincibili, toate acestea sunt enumerarea elementelor principale dintr-un film ce a umplut o sala de cinema din Romania. Acum iar o sa-mi sara “fanii” in cap ca nu laud niciun film. Pai daca voi ati fost emotionati de zgomotul impuscaturilor si de pasarile de pe cerul New York-ului, ce sa va fac?
Max Payne este un politist… cum sa-i pui numele real Max Payne ?(era mai buna faza cu porecla, ca sa te cheme in buletin Ion Durere se intampla mai rar). Revenim. Max Payne este un politist ce s-a mutat in departamentul de cazuri nerezolvate pentru a-l gasi pe criminalul sotiei si copilului sau, iar in acest timp facea legea (la propriu) printre aceste cazuri. Intr-o noapte moare o fata cu care el avusese o scurta intalnire. Se dovedeste ca moartea fetei si moartea sotiei sale au o legatura, legatura surprinsa printr-un tatuaj (aripi). Si astfel incepe Max Payne sa provoace durere.
Domino
Numarul mesajelor : 99 Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Max Payne (2008) Joi Dec 11, 2008 10:57 am
Nici nu am stiut ca o aparut am terminat jocurile 1 si 2 sunt super , imi poti spune unde gasesc filmu ...