Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

How to Lose Friends & Alienate People (2008)

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

How to Lose Friends & Alienate People (2008) Empty
MesajSubiect: How to Lose Friends & Alienate People (2008)   How to Lose Friends & Alienate People (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 1:18 pm

Actori: Simon Pegg, Megan Fox, Gillian Anderson

Un film cu un titlu prea lung (romanii nostrii l-au tradus: “Cum sa ramai fara prieteni”) si cu un subiect parca prea calm pentru comedia ce vrea sa fie. Umor englezesc si superba “Megan Fox” intr-un rol de actrita prostuta ar fi reperele unui film ce nu are multe faze la care sa razi copios. Cred ca are decat una. M-am uitat la film in principal pentru Megan Fox, ei bine am fost dezamagit. Si surpriza filmul nu arata cum cineva si-a pierdut prietenii, ba chiar el nu avusese niciodata prieteni, deci ce era de pierdut?

Sidney Young este un jurnalist englez ce scrie barfe despre staruri in propria sa revista. Dupa ce intra intr-o altercatie cu un actor la o petrecere mondena, este chemat de patronul unei reviste arhicunoscute sa lucreze pentru el. Iar boacanele nu incep de aici pentru ca el deja facea boacane la vremea aia. La noul loc de munca vine dupa el cu glumele sale seci de englez, glume care nu prea sunt gustate de colegi. Face cateva prostii, dar reuseste sa o cunoasca pe o actrita la moda in aceste vremuri (interpretata de Megan). Sidney mai cunoaste acolo si o tanara jurnalista de care incepe sa se indragoasteasca. Toate aceste intamplari sunt presarate cu asa-zise glume.

Un film destul de lung, fara prea mari emotii sau momente de povestit prietenilor. Un film ce nu este de recomandat ci de vazut atunci cand vrei sa te uiti la un film nou si le-ai cam terminat pe toate. Un film obositor as zice. Si nu il critic .

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net

How to Lose Friends & Alienate People (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 10.000 B.C (2008)
» War (2008)
» Saw V (2008)
» Bolt (2008)
» Four Christmases (2008)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Categori de filme :: Comedie-
Mergi direct la: