Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Kung Fu Panda (2008)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 18/11/2008

Kung Fu Panda (2008) Empty
MesajSubiect: Kung Fu Panda (2008)   Kung Fu Panda (2008) I_icon_minitimeMier Dec 10, 2008 10:42 am

Voci: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu

Unul din filmele bune ale anului 2008 a avut premiera acum cateva zile. “Kung Fu Panda” pe cat de japonezo-koreano-chinez pare, dupa numele sau, respecta doar locatia si stilul de lupta, in rest ramanand un film pur american. Film? Animatie. Ursuletul Panda, un simbol in statele asiatice (probabil de asta a avut premiera pe acolo cu o zi inainte) este un grasan simpatic ce print-o conjunctura accidentala devine maestrul ce ar trebui sa-i apere pe locuitori de primejdie. Cand singurele lupte ce le-ai avut in viata ta sunt cele cu mancarea, job-ul asta incepe sa devina o problema…

Desi la inceput nimeni nu-l vrea, iar ceilalti luptatori cu chiu cu vai il suporta, Poo isi vede de visul sau si se bucura de sansa care i-a fost data in initierea in kung-fu. Pericolul apare atunci cand un temut fost luptator si elev al maestrului Shifu scapa din inchisoare si se afla pe urmele …ups nu trebuia sa zic asta. In film pe langa maestru, apar si luptatori precum un sarpe, un tantar, o maimuta, o pasare cu picioare lungi (are un nume, dar imi scapa) si o tigroaica (da vocea Angelinei Jolie este vocea tigroaicei) ...

Sus In jos
http://bestmovies.niceboard.net
Domino

Domino

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 11/12/2008

Kung Fu Panda (2008) Empty
MesajSubiect: Re: Kung Fu Panda (2008)   Kung Fu Panda (2008) I_icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 11:45 am

E mortal filmu , poti sa razi la el ca ai de unde Laughing
Sus In jos

Kung Fu Panda (2008)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 10.000 B.C (2008)
» Wall-e (2008)
» Saw V (2008)
» Bolt (2008)
» Changeling (2008)